06

Facebook-marketing- és -hirdetéskezelő képzés

Facebook-marketing- és
-hirdetéskezelő képzés

Tanuld meg tudatosan megtervezni Facebook-jelenléted és hozd ki a legtöbbet vállalkozásod Facebook-oldalából. Kétalkalmas képzésünk első részében a Facebook-marketingbe ugrunk együtt fejest. Megtudhatod, hogyan teheted sikeresebbé, érdekesebbé, hasznosabbá közösségi oldalad, milyen hirdetések léteznek, miként írj kreatív posztokat, milyen képeket, tartalmakat ossz meg oldaladon, hogy azok az elvárt eredményt hozzák. Szó lesz a Facebook Businessről, a Facebook Live-ról, chatbotokról és arról is, miként mérheted a Facebook hatékonyságát, illetve mi áll a Facebook-statisztikák mögött.
A képzés második részében a Facebook-vállalkozáskezelőt és legfontosabb beállításait ismertetjük, valamint a hirdetéskezelőben bemutatjuk, hogyan tudod a kampánycélodnak megfelelően beállítani hirdetéseidet, hogyan tudsz célközönségeket létrehozni, szó lesz a legfontosabb hirdetési szabályokról, beszélgetünk a remarketing kampányokról és arról is, hogy miként tudjuk ellenőrizni és kielemezni a hirdetéseink eredményeit.

Mindezekhez fűszerként hozzáadunk egy kis Instagram-hirdetés-ismeretet is. Ez a mi AJÁNDÉKUNK.

01

FACEBOOK-MARKETING

02

FACEBOOK-HIRDETÉSKEZELÉS

Facebook-marketing rész: Berényi Konrád közgazdász, internetesmarketing-tanácsadó Az Onlinemarketing.hu Kft. vezető tanácsadójaként elsősorban kommunikációs megoldásokkal foglalkozik az internetes kampányoktól kezdve a közösségimédia- marketingig.
Facebook-hirdetéskezelés: Berényi Károly az Onlinemarketing.hu Kft. ppc-specialistája. 2006-tól főleg Google AdWords/Ads- és Facebook-kampányok tervezésével, beállításával foglalkozik főállásban, de más hirdetéskiszolgálók használatát is tesztelte, használta (ETARGET, Linkedin stb.)
A kétalkalmas képzés ára: 650 RON.
A képzés időtartama: 2 alkalom, összesen 12 óra.
A képzés formája: online, amelyhez küldjük a csatlakozási információkat.

Jelentkezni szeretnél a facebook-marketig- és hirdetéskezelő képzésre?

Jelentkezési űrlap facebook-marketing és -hirdetéskezelő képzésre

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.