02

Haladó Excel-tanfolyam

Napjainkban minden irodai munka előfeltétele a pontos Excel-program használata. Amennyiben Te is rendelkezel már az Excel alapvető ismereteivel és szeretnél egy magasabb szintre lépni, összetettebb feladatokat is megoldani a programban, akkor haladó Excel-tanfolyamunkat Neked ajánljuk.Erre a problémára jelent hatékony segítséget a magyar nyelvű kommunikációs tréningünk. A képzések, tréningek során elsajátíthatod, fejlesztheted verbális, nonverbális készségeidet, az aktív hallgatás és megértés-meggyőzés, valamint a konfliktuskezelés képességét. A képzés után a várt eredmény az, hogy az immár képzettebb munkatársak közreműködésével a helyi értékteremtő projektek, termékek, szolgáltatások minőségükhöz méltó elismerésnek örvendjenek, megmaradjanak és gyarapodjanak, a helyi vállalkozások és civilszervezetek versenyképessége pedig megerősödjön.

Oktatóink arra törekednek, hogy a tanfolyam során az üzleti-pénzügyi területekből hozott gyakorlati példák, feladatok megoldásain keresztül mutassák be az Excelt és a hallgatók képesek legyenek a tanfolyam végén

Nézd meg a képzés tematikáit itt:

Oktató: Sorbán Ildikó
Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezem a felnőttképzés területén. Szeretek emberekkel foglalkozni, tanítani és tanulni. Igazi kihívás a felnőtt tanulót motiválni, hozzásegíteni az új ismeretek elsajátításához. Folyamatos értékeléssel lehetőséget adni reális célok elérésére. Igyekszem jó tanár-diák kapcsolatot kialakítani. Az órákat úgy építeni fel, hogy a gyakorlati életben is használható tudást birtokolhasson a diák. Hiszem, hogy nyitottsággal és kitartással jó eredményeket lehet elérni.
500 RON
20 óra (7 alkalom) - a tanfolyamra való felkészüléshez felzárkóztató órákat is biztosítunk (2 alkalom).
  • A tanfolyamhoz számítógépes előismeret szükséges.
Jelentkezem!

Jelentkezni szeretnél az Excel-tanfolyamra?

Jelentkezési űrlap

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.