04

Hobbicukrász-tanfolyam

Neked ajánljuk hobbicukrász tanfolyamunkat, ha

kislánykorodban a kedvenc éneked volt a Süssünk, süssünk valamit, és azóta sem lankadt a lelkesedésed a cukrászat iránt.  Vagy éppen ellenkezőleg, most villant fel benned a vágy, hogy megtanuld a nagyi kedvenc sütijeinek elkészítését, esetleg a családod, baráti köröd biztat, mert látja benned a tehetséget, kreativitást, amelyet belesütsz az ünnepi pillanatokba? 
Az sem akadály, ha csupán szabadidődet szeretnéd kitölteni egy jó hangulatú, hasznos és igazán „édes élet érzésű” hobbiképzéssel.

Tanulj egy kiváló cukrászmestertől hagyományos és újszerű receptek alapján, hogy a tanfolyamon megszerzett tudásod legyen a hab az általad készített tortán.
8 alkalom – 8 bevált recept: ezt sütöttük ki mi és ehhez biztosítunk minden eszközt, illetve alapanyagot, de a legfontosabb „hozzávaló” te magad vagy.

A felhasznált összetevők alapján, valamint a cukrászati termékek elkészítésének nehézségi foka szerint, két szinten indítjuk a képzést, amelyek akár egymásra is épülhetnek, de külön-külön is elérhetőek.

Az alábbiakban nézheted meg, hogy milyen receptekből süttök ki 8-at az első, illetve második szinten:

Első szint

Linzer

Gouda sajtos pogácsa

Oreo-s sajttorta

Eszterházy-torta

Pohárdesszertek

Pozsonyi kifli

Vaníliás darázsfészek

Bagel

Monoporciós desszertek

Citromos pite

Dobos-torta

Narancsos csoki mousse

Brownie

Második szint

Áfonya hercegnő tortája (gluténmentes)

Csokoládé trilógia desszert

Diós krantz torta

Epres kardinális

Fekete erdő kehely

Piros ribizlis desszert (cukormentes)

Profiterol

Túrós pogácsa

Oktató: Lengyel László Levente cukrászmester
Cukrászmester, akinek a marcipánrózsáitól illatosabbak az ünnepek, aki különleges esküvői tortáival édesebbé varázsolja a menyegzőket, marcipánfiguráival mesésebbé és vidámabbá teszi a születésnapokat, és aki rajong a francia desszertekért, így mindig nagy lelkesedéssel, odafigyeléssel készíti el színes, habkönnyű kedvencét, a macaront.
1200 RON
A képzés időtartama: 24 óra (heti 2 alkalom – 3 órában)

Jelentkezni szeretnél a hobbicukrász-tanfolyamra?

Jelentkezési űrlap hobbi-cukrász tanfolyam tanfolyamra

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.