01

Kommunikációs képzés

A helyi civilszervezetek és vállalkozások egyik legnagyobb gondja, hogy bár értékteremtő projektjeik, versenyképes termékeik-szolgáltatásaik vannak, ezeket kommunikációs szempontból jól felkészült munkatársak hiányában nem tudják elég széles körben népszerűsíteni, értékesíteni. Így hátrányba kerülnek a multinacionális cégek fokozódó térhódítása közepette: projektjeik, termékeik-szolgáltatásaik híre nem jut el sokszor még a célközönségükhöz sem, nemhogy a szélesebb nyilvánossághoz; nem tudnak hatékonyan pályázni sem, stb. Ezért projektjeik gyakran „belterjessé” válnak, termékeik-szolgáltatásaik pedig nem kapják meg a megérdemelt figyelmet.
Erre a problémára jelent hatékony segítséget a magyar nyelvű kommunikációs tréningünk.


A képzések, tréningek során elsajátíthatod, fejlesztheted verbális, nonverbális készségeidet, az aktív hallgatás és megértés-meggyőzés, valamint a konfliktuskezelés képességét.
A képzés után a várt eredmény az, hogy az immár képzettebb munkatársak közreműködésével a helyi értékteremtő projektek, termékek, szolgáltatások minőségükhöz méltó elismerésnek örvendjenek, megmaradjanak és gyarapodjanak, a helyi vállalkozások és civilszervezetek versenyképessége pedig megerősödjön.

A képzés részletes tematikáit itt nézheted meg (függ a szintektől is):

Oktató: Szabó Attila
A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ kommunikációs osztályvezetője, a Civil-Más Rádió főszerkesztője, aki 31 év oktatói-pedagógiai-tréneri, 30 év kommunikációs-újságírói, 23 év rádiós tapasztalattal rendelkezik.
700 RON
A képzés időtartama: 8 alkalom (hetente 3-3 óra).

Jelentkezni szeretnél kommunikációs tanfolyamra?

Jelentkezési űrlap kommunikációs képzésre

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.