2021/2022

Nyelvtanfolyamok

Nyelvtanfolyamok

Egy idegen nyelv ismerete olyan, mint egy útlevél, amely megnyitja az ajtókat, tágítja a határokat nemcsak az utazás során, hanem munkavállalásnál, külföldi továbbtanulásnál egyaránt. 2006 óta működő nyelviskolánk irányelvei, hogy:
Nyelviskolánk mindig is fontosnak tartotta, hogy igazodjon mikrokörnyezete igényeihez, ezért olyan nyelveket tanítunk, amelyekre a városunk, illetve régiónk lakosainak szüksége van a továbbtanuláshoz, illetve a belföldi vagy külföldi munkavállaláshoz, üzleti kapcsolatok kiépítéséhez.

Szintek

Amennyiben már rendelkezel egy magabiztos alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvismerettel és szeretnél nyelvvizsgát tenni, nálunk megteheted, hiszen a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az ECL nemzetközi nyelvvizsga akkreditált felkészítő és vizsgáztató központja.

ECL – A European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages elnevezésből alkotott ECL egy egységes nyelvvizsgarendszer, amely az Európai Unió egységesítési törekvéseivel összhangban azt kívánja elérni, hogy az egyes nyelvekből letehető nyelvvizsgák mindenféle „egyenértékesítési” eljárás nélkül nemzetközileg összevethetők legyenek egymással.

Amit a különböző nyelvvizsga-szintekről és érvényesítésükről érdemes tudni:
Amennyiben kérdéses számodra, hogy milyen szinten áll jelenlegi nyelvtudásod, keresd fel nyelviskolánkat egy személyes szintfelmérőre, vagy kattints az alábbi linkre és teszteld magad:
A nyelvvizsgára való felkészüléshez ajánljuk nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamainkat, amelyeken
logo-szines.svg

Élj a lehetőséggel, hogy egy helyen tanulj és nyelvvizsgázz!

Tervezett ECL-vizsgaidőpontjaink 2021-ben:

Jelentkezési űrlap angol nyelvtanfolyamra

Jelentkezési űrlap román nyelvtanfolyamra

Jelentkezési űrlap német nyelvtanfolyamra

Jelentkezési űrlap angol nyelvtanfolyamra