Blog

A vonzás hatalma

„Gondolataink és érzéseink bámulatos ereje. Te is élhetsz jómódban, örömben és biztonságban!”

A vonzás hatalma izgalmas, kozmikusan garantált módszert ajánl arra, hogy hozzájussunk mindenféle jóhoz, amit csak kívánunk magunknak. Megtanulhatjuk, miként lépjünk túl „hibás beállítódásunkon”, és hogyan éljünk, érezzünk, rezegjünk egy magasabb szinten, amely rengeteg igazán jó dolgot hoz az életünkbe.

Lynn Grabhorn kiváló humorú írása megismertet minket a vonzás hatalmával, az érzelmek egy új és gyorsan feltáruló birodalmával, amelynek létezését az orvosok, tudósok, fizikusok és teológusok is kezdik elismerni.

Életünk minden egyes pillanatát a legtudattalanabb dolgok határozzák meg: az érzelmeink! Formálnak és erőteljesen irányítanak bennünket. Most kiderül, miért teszik az érzések magukhoz hasonlóvá az életünket, hogyan leszünk pesszimisták, nyugtalanok, túlterheltek, szerencsések vagy szerencsétlenek, hatékonyak vagy eredménytelenek, amikor pozitív vagy negatív irányt vesz a hangulatunk.

Általában a véletlenszerű helyzetek határozzák meg mindennapjainkat, és nem a tudatosság. Pedig nincs szükségünk nagyobb erőfeszítésre, mint hogy figyeljünk az érzelmeinkre. Lynn logikus magyarázatokkal, egyszerű lépésekkel és a valóságos életből vett példákkal fűszerezett, könnyed, olvasmányos stílusban mutatja be, hogyan változtassunk a dolgokon most azonnal céljaink elérése érdekében.

Gondolataink és érzelmeink rezgésének megváltoztatásával saját boldogságunk megteremtőivé válhatunk. Képesek leszünk felépíteni önmagunkon belül egy olyan állapotot, amely folyamatosan pozitív energiát vonz az életünkbe, s a világ egy különleges, élvezetekkel teli hellyé változik körülöttünk. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

A könyv tulajdonképpen számomra arról szól, mint amit szerintem már sokan, de meg merem azt is kockáztatni, hogy mindannyian megtapasztaltunk. Bevonzottunk negatív és pozitív dolgokat. Hogy miért írtam először a negatívat? Mert véleményem szerint, eddig több volt a negatív vonzás, mert mi, emberek legtöbbször a rosszra gondolunk, és sajnos van, hogy be is vonzzuk azt. Persze, a pozitívról se feledkezzünk meg. Mert igenis létezik, hogy bevonzod a jót, legyen szó állásról, magánéletről, bármiről.

A lényeg, hogy „gondolataink és érzelmeink rezgésének megváltoztatásával saját boldogságunk megteremtőivé válhatunk. Képesek leszünk létrehozni önmagunkban egy olyan állapotot, amely folyamatosan pozitív energiát vonz az életünkbe.”

Persze azzal egyetértek, hogy mindez nem könnyű, sőt a technika sem az. De ettől függetlenül megesett már velem, hogy ha valamit nagyon akartam, az többnyire sikerült is.

Beleolvasnál? Itt megteheted:
https://www.scribd.com/doc/260462808/47710664-Lynn-Grabhorn-A-vonzas-hatalma-pdf

Sebestyén Renáta
VitaMAG-projektasszisztens

Lynn Grabhorn: A vonzás hatalma. Édesvíz Kiadó, Budapest, 2017