03

Fotós-tanfolyam

Helyezd új perspektívába élményeidet, nyiss meg új dimenziókat a lencsébe tekintve, örökítsd meg saját és mások nagy pillanatait, váltsd valóra egy kattintással régi álmodat.

Fotós tanfolyamunkat neked ajánljuk, ha

Tanfolyamunkon az alapoknál kezdjük az oktatást, így nem probléma, ha most ismerkedsz komolyabban a fotózással. Bízd rá magad profi és tapasztalt fotográfusunkra, aki nagy szakértelemmel, építő meglátásokkal, gyakorlati megközelítéssel vezet be a fotózás rejtelmeibe.

A tanfolyam során a következőkről tanulhatsz:

Oktató: Takács Andrea fotográfus

2019-ben végeztem tanulmányaimat a kolozsvári Művészeti és Formatervezői Egyetem Fotó-Videó és Számítógépes képfeldolgozás szakán. Első osztályos korom óta a művészet vesz körül, nagyon meghatározó része az életemnek.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a hobbim a munkám is. A fotózás iránti szenvedélyem már 14-15 éves korom óta kísér, remélem sosem fog alábbhagyni.

Örülök, ha olyan fiatalokat (és nem csak) látok, akikben ugyanúgy megvan ez a szenvedély, mert e nélkül nehezen válhat valaki igazi fotóssá.

Jelenleg fotósként dolgozom, főállásban, de emellett rengeteg más kreatív munkát is végzek. Örülök, hogy kitartottam az álmaim mellett, mert úgy tűnik minden úgy alakul (ha lassan is), ahogy szerettem volna. 

700 RON
2 hónap (heti 1 alkalom, 3 órában).

Jelentkezni szeretnél a fotós-tanfolyamra?

Jelentkezési űrlap fotós tanfolyamra

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.