Blog

Amerikai álom székely recepttel

Energikus, inspiráló, motiváló, tabu mentes, jó hangulatú, pozitív töltetű és még lehetne sorolni… Igen, ilyen is tud lenni egy HÉTFŐ.

Gogo Bethkevel (Kocsis Gyöngyvér) a #gogosrealestate tulajdonosával a Föld napján egy kicsit felforgattuk a világot, és a szürke hétköznapokat, gondolatban és Gyöngyi életútján keresztül betekintést nyertünk az ő amerikai életébe és megvalósított álmaiba, sikereibe.

Gyöngyi nyíltan beszélt karrierjéről, kezdeti nehézségekről, jövőbeni terveiről, több, mint 1400 fős ügynök csapatáról, befektetési lehetőségekről, a pénz mozgató erejéről, időgazdálkodásról, automatizálási lehetőségekről, amelyek támogatják a vállalkozásait.

Jó volt látni, hallani, hogy nőként mennyire erőteljesen, merészen, céltudatosan vág bele újabb és újabb kihívásokba, miközben a vele töltött idő alatt, végig érezni lehetett rajta az aggódó, gondoskodó édesanyát, türelmes feleséget, szerető testvért és lázadó gyermeket, aki ma is benne él.


Köszönjük, hogy ilyen sokan megtiszteltétek eseményünket, fontosnak éreztétek a segítségnyújtást és önfejlesztést.

Gyöngyinek pedig hálásak vagyunk, hogy energiával töltötte meg a teret és felhívta a figyelmünket, hogy „nincs doboz”, merjünk szabadon gondolkodni.