Blog

Christmas Party a MÜTF-ön

A MÜTF Oktatási Központ Nyelvi Tanszéke, a LangSPOT 2018. december 11-én, kedden 17 órától ismét megszervezi az intézmény életében immár hagyományosnak számító karácsonyra hangoló rendezvényét, a Christmas Party-t.

Ünnepi hangulatban várunk mindenkit: hallgatókat, oktatókat, MÜTF-munkatársakat – a kisebb-nagyobb családtagokat (gyerek, kistestvér) se feledd otthon! Ha Te és/vagy gyereke(i)d szeretnétek részt venni a vetélkedőkön is, kérlek, jelezd, mert a szervezőknek tudniuk kell a pontos számot és a gyerek(ek) életkorát a díjak miatt. Visszajelzési cím: ugyfelfogadas@mutf.ro.

A Mikulás ismét úgy döntött, teljes ünnepi valóságában megjelenik majd a helyszínen, így ha elhozod magaddal a gyerek(ek)nek szánt személyre szóló ajándékokat, előzetes egyeztetés után ő majd átadja.

Régen sejtjük-tudjuk, hogy adni jó, de itt azt is megtapasztalhatod, hogy kapni is jó – tehát ha hozol magaddal jelképes ajándékot, csereberélünk, s Te is kapsz majd egy hasonlót.

A süteménykészítő vetélkedő minden évben népszerű, ezúttal sem marad el – idén is a chocolate chip és brownie lesz a menő. Mit kell tenned? Keresd és találd a MÜTF hirdetőtábláira kifüggesztett egységes recepteket, majd azok alapján készítsd el a finomságokat. Mindkét kategóriában a legfinomabb „gasztroalkotásokat” díjazzuk.

Zsíros kenyeret kóstolgatva és meleg teát kortyolgatva másfajta vetélkedőkre is benevezhetsz: a helyszínen összeálló néhány fős csapatok ügyességi játékokon és egy kis angoltudást igénylő feladatok során is bizonyíthatják rátermettségüket. A csapatokat is díjazni fogjuk.

Az ünnepre és egymásra hangolódás lehetőségét tehát idén is biztosítjuk, élj vele, nemesítsük ünneppé ezt a kedd délutánt, varázsoljunk igazi adventi hangulatot közösen!