Blog

Diplomaátadó a SZÉK-en

A Székelyudvarhelyi Egyetemi Központban működő négy felsőoktatási intézmény 71 végzőse záróvizsgázott a tavasszal és júniusban: az Edutus Egyetem (kereskedelem és marketing szak), a Budapesti Gazdasági Egyetem (turizmus-vendéglátás szak), a Pannon Egyetem Georgikon Kara (gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szak) és az Óbudai Egyetem (könnyűipari mérnök szak) hallgatói.

2019 június 21-én, pénteken „osztályfőnöki órára” és körmenetre került sor Székelyudvarhely központjában, majd a hallgatók átvonultak a a Polgármesteri Hivatal Szent István-dísztermében tartott diplomaátadó ünnepségre.

Vendégeinket dr. Ilyés Ferenc, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ ügyvezető igazgatója köszöntötte, hangulatgazda Szabó Attila  kommunikációs és tanulmányi osztályvezető volt.

Rendezvényünket ünnepi gondolataikkal megtisztelték:
Gálfi Árpád, Székelyudvarhely polgármestere;
Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke;
Dr. Vigh László, az Edutus Egyetem tudományos és nemzetközi rektorhelyettese;
Dr. Polgár J. Péter, a Pannon Egyetem Georgikon Karának dékánja;
Bártfai Endre adjunktus, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának mesteroktatója;
Dr. habil Koltai László egyetemi docens, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának dékánja.

Ünnepünket egy tehetséges ifjú zenész, Ilyés Bence zongorajátéka színesítette.