Amerikai álom székely recepttel

Április 22-én, hétfőn, a Föld napján egy rendhagyó utazásra hívunk Téged. Fizikailag csak Székelyudvarhelyre kell megérkezned, de mi egészen Amerikáig röpítünk Bethke Gyöngyvérrel, az amerikai #gogosrealestate tulajdonosával, vezetőjével, a csíki TEDx előadójával.

Gogoval (mert, hogy Amerikában nyelvtörőnek számít a Gyöngyvér neve) együtt járjuk be az „amerikai álmot” a márkaépítés, a közösségi média marketing, a pozitív gondolkodásmód, az időmenedzsment és csapatépítés témáin keresztül. Az ő személyes tapasztalati ismereteiből tanulhatsz te is, ha részt veszel a BizniSZEK szakmai délelőttjén.

Rendezvényünk karitatív jellegű, a jegyeladásból befolyt összeget hátrányos helyzetű családok megsegítésére ajánljuk fel. 

Bethke Gyöngyvér (Gogo Bethke) Csíkszeredában született, Székelyudvarhelyen végezte középiskolai tanulmányait a Refiben és akár csak a népmesékben, 21 évesen, zsebében hamuban sült pogácsára elegendő pénzzel, csupán ékes anyanyelvünket ismerve nyakába vette a nagyvilágot és elindult szerencsét próbálni. Gyögyőt a hite, akarata, merészsége Amerikáig vitte és közhelyeket félretéve, fokozatosan, lépésenként haladt felfelé azon a bizonyos ranglétrán: dolgozott au-pairként, árusított ékszereket, pincérkedett, majd egy véletlen ajánlással bekerült az ingatlanközvetítés világába, ahol azt érezte: megérkezett.

Gogo Bethke néven saját márkát épített fel a közösségi média erejét használva és idővel tapasztalt értékesítővé, befektetővé és mentorrá vált a Gogo Real Estate élén, majd 2018 novemberében csatlakozott az eXp-hez és elindította nemzetközi szervezetét a #teamgogo-t. Óriási teljesítmény volt, hogy már első körben több, mint 100 ügynököt vonzott be csapatába, ami mára meghaladja az 1300 főt és a #teamgogo 2023-ban 2,1 milliárd dolláros ingatlan értékesítéssel zárta az évet.

Felismerve a tudásmegosztás erejét létrehozta a Gogo’s Bootcamp – Ügynök Vonzás kurzusokat, amely során bemutatja saját üzleti taktikáit, jól bevált gyakorlatait, lehetővé téve másoknak is, hogy sikereket érjenek el vállalkozásaik fejlesztésében.

Háromszoros 2 Comma Club díjjal a tarsolyában, Gyöngyvért ma már “Az ingatlanok közösségi média királynőjeként,” ismerik és szerepel az amerikai SUCCESS Magazine 125 legbefolyásosabb emberei között.

Elmondása szerint minden elismerés, teljesítmény, mérföldkő mögött álmodozás, tervezés, akarat, kitartás, pozitív gondolkodás, tenni akarás, az akadályok lehetőségekké formálása és egy kiváló csapat áll.

Gyöngyvér egy interaktív, kapcsolatépítő napot tervez, készülj kérdésekkel, légy aktív, érkezz nyitott szívvel és elmével.

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Művelődési Háza, a Vekker Kávéközösség és a Teomo.

80 lej
*tartalmazza a kávét, sütit, gyümölcsöt
  • 9:00-9:30 Regisztráció és kávészünet
  • 9:30-11:30 Előadás
  • 11:30 Kávészünet
  • 12:00-14:00 Előadás/Kérdések válaszok
Kérem a jegyet