Blog

„Örömöm sokszorozódjék a te örömödben”

Emlékeztek? Április 22-én, a Föld napján egy pozitív töltetű, energikus, motiváló napot töltöttünk együtt a Művelődési Házban, ahol Gogo Bethke (Bethke Gyöngyvér), a #gogosrealestate vezetője volt a BizniSZEK vendégelőadója.

Gyöngyi amerikai karrierútját, vállalkozásainak sikereit mutatta be a márkaépítés, a közösségi média használatának jelentőségén keresztül, érintve a befektetési lehetőségek, az időmenedzsment, a csapatépítés és pozitív gondolkodás témáit.

Gondolatai közül több is megragadta figyelmünket, de ebbe a beszámolóba az alábbit emelnénk ki tőle: az, amit megünnepelsz, megduplázódik, sokszorozódik, ezért értékeld a csapatod, és minden körülötted lévő ember munkáját, aki hozzájárul a sikereidhez.

Forrás: Gogo Bethke

Tiszta szívvel és hálásan mondhatjuk, hogy ez a rendezvény megér egy ünneplést, hiszen az általatok megvásárolt jegyek értékéből befolyt összeg mellé még sikerült a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központot fenntartó Székelyudvarhelyért Alapítvány kuratóriumának is hozzátennie egy összeget, ezáltal három családnak hozhattunk örömöt a mindennapjaiba.

Első körben Kencse-Lurcza Albert családját támogattuk meg, aki feleségével öt gyermeket nevel szerény körülmények között, végtelen szeretettel.

Egyetemi hallgatóink közül Tankó Imola-Mária gyímesközéploki hallgatónk tanulmányait segíthettük, aki ápolónak tanul és nemrég veszítette el édesapját.

Végül, de nem utolsó sorban egy jelképes összeggel hozzájárulhattunk Mag Lili, hatodik osztályos tanuló orvosi kezeléseinek finanszírozásához, aki súlyos betegséggel küzd.

Köszönjük szépen, hogy fontosnak éreztétek a segítségnyújtást, illetve külön köszönjük támogatóinknak, a Székelyudvarhelyi Művelődési Háznak, a Vekker Kávéközösségnek és a Teomonak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez.

Zárógondolatként Weöres Sándor soraival ajándékozunk meg Benneteket és bízunk benne, hogy további programjainkon vagy képzéseinken is találkozhatunk még Veletek:

„Örömöm sokszorozódjék a te örömödben.
Hiányosságom váljék jósággá benned.

Egyetlen parancs van, a többi csak tanács:
igyekezz úgy érezni, 
gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.

Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.

Az igazság nem mondatokban rejlik, hanem a torzítatlan létezésben.
Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában.”