Blog

Van hallgatói önkormányzatunk!

2019. február 1-jén egy lelkes, kreatív csapat gyűlt össze a SZÉK egyik tantermében, hogy létrehozza a hallgatói önkormányzatot. Az összejövetel remek hangulatban telt, a hallgatók – amellett, hogy ettek-ittak és remekül érezték magukat – döntéseket hoztak a HÖK felépítésével és céljaival kapcsolatban.

Megválasztottuk elnöknek Gál Szilárdot, akit többek között a SZÉK-es bulik és sportesemények szervezése kapcsán már jól ismertek; alelnökünk Szigyártó Emőke I. éves kereskedelem-marketing szakos hallgató; a titkári posztot Benedek Tímea Krisztina tölti majd be; segédtitkárunknak pedig Sata Zsuzsát választottuk a kereskedelem-marketing szak 2. évfolyamáról.

A céljainkról is beszéltünk: legfontosabb lesz számunkra a tanárok és hallgatók közötti megfelelő kommunikáció segítése; bulik, sportesemények, kirándulások szervezése. Szeretnénk a diákéletet péntekenként egy állandó klubtevékenységgel felpezsdíteni a SZÉK épületében, amire nyitottsággal várunk majd minden érdeklődő hallgatót és tanárt.

A hallgatói önkormányzat nevével kapcsolatban még nem sikerült dűlőre jutnunk, de a következő találkozásunkkor erre is sor kerül majd. Természetesen számítunk mindenkire, aki szívesen csatlakozna hozzánk – azokra is, akik már jelezték felénk valamilyen módon és azokra is, akik eddig még csak gondolkodtak az esetleges HÖK-tagságon.

És természetesen Ti is számíthattok ránk. Ha gondotok van vagy valamilyen építő jellegű ötletetek, forduljatok hozzánk bizalommal. Segítünk, továbbgondoljuk, megvalósítjuk.

A hallgatói önkormányzat felépítése:
Elnök: Gál Szilárd
Alelnök: Szigyártó Emőke
Titkár: Benedek Tímea Krisztina
Segédtitkár: Sata Zsuzsa
További alaptagok: Balogh Bálint, Feleki Krisztina, Molnár Andrea Emőke, Vinczellér Árpád

Balogh Bálint