Blog

XVI. SZÉK Focikupa

Idén XVI. alkalommal szerveztük meg hallgatóink számára a SZÉK Focikupát, amelyen összesen 7 csapat mérkőzött meg és játszott 4+1 felállásban.

Külön kiemelendő a könnyűipari mérnök alapképzés lánycsapata, akik közül Bilibók Erika I. éves hallgató a “legjobb kapus” díjat is hazavitte.  Az oktatói csapatnak idén külföldi oktató játékosa is volt, dr. Káposzta József a MATE vidékfejlesztési agrármérnök kihelyezett alapképzésének szakkoordinátora.

A visszatérő öregdiákoknak is nagyon örültünk, hiszen részvételük évről évre egy bizonyíték arra, hogy jó újra kapcsolódni a SZÉK-hez. Nem is maradtak alul, ők szerezték meg a második helyet. Kiválóan rúgtak labdába a legifjabbak is, hiszen dobogós harmadik helyen végeztek a vidékfejlesztési agrármérnök alapképzés elsőéves hallgatói.

A dobogó legfelső fokán az Edutus Egyetem kereskedelem és marketing alapképzés végzős hallgatói álltak, akik idén is megmutatták, hogyan kell eredményesen labdába rúgni.

A “gólkirály” címet ebben az évben Bartos Alpár-Zsolt II. éves kereskedelem és marketing szakos hallgató szerezte meg 21 góllal.

Gratulálunk a játékosoknak, akik hozzájárultak a kiváló hangulathoz és a maradandó élményekhez. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást és a Tamási Áron Gimnázium kisdiákjainak, hogy szüneteikben hatalmas lelkesedéssel drukkoltak a csapatoknak.

Köszönjük Demény Norbertnek, a Puskás Akadémia FC edzőjének és Csíki Zsolt bírónak a mérkőzések szakszerű levezetését.

Várunk vissza mindenkit jövő évben is! Hajrá SZÉK!